Mn. Jaume Gené i Mn. Josep Mateu, nomenats Missioners de la Misericòrdia pel Papa Francesc

LOGOUn total de vint-i-tres preveres i religiosos de les diòcesis amb seu a Catalunya han estat nomenats Missioners de la Misericòrdia pel Sant Pare.

El proper dimarts, dia 9 de febrer, el Papa Francesc donarà la benvinguda als Missioners de la Misericòrdia a Roma per parlar amb ells del servei que se’ls demana, tal com va exposar a la Butlla El rostre de la misericòrdia: «Seran, sobretot, signe viu de com el Pare acull tots els qui estan a la recerca del seu perdó. Seran missioners de la misericòrdia perquè seran els artífexs davant de tots d’una trobada carregada d’humanitat, font d’alliberament, rica de responsabilitat, per a superar els obstacles i reprendre la vida nova del Baptisme» (n. 18).

L’endemà, dia 10 de febrer, Dimecres de Cendra, el Sant Pare presidirà la solemne eucaristia de l’inici del temps quaresmal i els conferirà l’encàrrec.

El papa demana «que s’organitzin en les Diòcesis “missions per al poble” de manera que aquests Missioners siguin anunciadors de l’alegria del perdó. Que se’ls demani celebrar el sagrament de la Reconciliació per als fidels» (n. 18), així com també que siguin abans de res predicadors convincents de la misericòrdia.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.