Sr. Arquebisbe: «El Santuari de Misericòrdia de Reus ha de ser un signe visible de què l’Església acull a tothom»

VespresMisericordia_013El Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus va acollir el dimarts, dia 8 de desembre, solemnitat de la Immaculada Concepció, les vespres solemnes presidides pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol coincidint amb l’obertura de l’Any Sant de la Misericòrdia a Roma. Hi van assistir nombrosos fidels, preveres de Reus, entre ells el prior i l’arxiprest, Mn. Creu Sáiz, com també d’altres preveres d’arreu de l’arxidiòcesi.

El Sr. Arquebisbe, en la seva homilia, va encomanar als preveres i als cristians de Reus aquest Santuari per a què «tots els que hi peregrinaran trobin signes de la misericòrdia del Pare del cel. Sobretot que hi trobin la gràcia del perdó pel sagrament de la reconciliació. «Que aquest Santuari de la Mare de Déu» —va dir, «sigui el signe visible de què l’Església és casa de misericòrdia per a tothom, que acull a tothom i no exclou ningú. Una Església que mostri l’amor preferencial pels pobres i en la qual tots puguin trobar l’amor de Déu que consola, dóna esperança i fortalesa.»

I va cloure l’homilia amb una invitació adreçada a tothom. «Us demano germans i germanes estimats que no només vosaltres visqueu el Jubileu extraordinari de la Misericòrdia, sinó que sigueu invitació perquè molts el visquin. La Porta Santa de la Misericòrdia està oberta a tothom. Feu-ho conèixer i sigueu apòstols i missioners de la Misericòrdia de Déu.»

Per la seva part, Mn. Rafael Serra, delegat diocesà de litúrgia, va llegir el decret pel qual el Sr. Arquebisbe disposa que el Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de la ciutat de Reus, juntament amb la Catedral de Tarragona, sigui una Església jubilar.

El rés de vespres es va cloure amb els Goigs de la Mare de Déu de Misericòrdia.

VespresMisericordia_056 VespresMisericordia_023 VespresMisericordia_021 VespresMisericordia_018 VespresMisericordia_017 VespresMisericordia_016 VespresMisericordia_004

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.