El Santuari de la Serra acull el recés de Quaresma de l’arxiprestat de la Conca de Barberà

El diumenge, dia 14 de febrer, a la tarda, es va celebrar el recés arxiprestal de Quaresma de les parròquies de la Conca de Barberà al Santuari jubilar de la Mare de Déu de Déu de la Serra. Un recés que cada any organitzen les parròquies de la Conca de Barberà en el primer diumenge del temps quaresmal. En aquesta ocasió el tema era la quaresma a través dels seus diumenges, i el grup de pop rock Canta la Teva Fe va ser l’encarregat d’acompanyar la vetllada.

El recés va ser una concatenació de cançons del seu nou disc 40 dies i d’altres anteriors amb fragments d’evangelis i el diàleg interior d’un jove. La novetat de la proposta no va deixar indiferent als participants que van quasi omplir tot el Santuari de la Serra. Tots ells van valorar molt positivament la proposta d’enguany.

La vetllada tingué com a colofó la participació dels nens i nenes més petits de la catequesi de Montblanc i un piscolabis per a tots els assistents.

2222

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.