[:ca]El Santuari de la Serra acull el recés de Quaresma de l’arxiprestat de la Conca de Barberà[:es]El Santuario de la Serra acoge el retiro de Cuaresma del arciprestazgo de la Conca de Barberà[:]

[:ca]

El diumenge, dia 14 de febrer, a la tarda, es va celebrar el recés arxiprestal de Quaresma de les parròquies de la Conca de Barberà al Santuari jubilar de la Mare de Déu de Déu de la Serra. Un recés que cada any organitzen les parròquies de la Conca de Barberà en el primer diumenge del temps quaresmal. En aquesta ocasió el tema era la quaresma a través dels seus diumenges, i el grup de pop rock Canta la Teva Fe va ser l’encarregat d’acompanyar la vetllada.

El recés va ser una concatenació de cançons del seu nou disc 40 dies i d’altres anteriors amb fragments d’evangelis i el diàleg interior d’un jove. La novetat de la proposta no va deixar indiferent als participants que van quasi omplir tot el Santuari de la Serra. Tots ells van valorar molt positivament la proposta d’enguany.

La vetllada tingué com a colofó la participació dels nens i nenes més petits de la catequesi de Montblanc i un piscolabis per a tots els assistents.

2222[:es]

El domingo, día 14 de febrero, por la tarde, se celebró el retiro arciprestal de Cuaresma de las parroquias de la Conca de Barberà en el Santuario jubilar de la Virgen de la Serra. Un retiro que cada año organizan las parroquias de la Conca de Barberà  en el primer domingo del tiempo cuaresmal. En esta ocasión el tema era la Cuaresma a través de sus domingos, y el grupo de pop rock Canta Tu Fe fue el encargado de acompañar la velada.

El retiro fue una concatenación de canciones de su nuevo disco 40 días y de otros anteriores con fragmentos de evangelios y el diálogo interior de un joven. La novedad de la propuesta no dejó indiferente a los participantes que casi llenar todo el Santuario. Todos ellos valoraron muy positivamente la propuesta de este año.

La velada tuvo como colofón la participación de los niños y niñas más pequeños de la catequesis de Montblanc y un piscolabis para todos los asistentes.

[:]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.