L’INSAF inicia a principis de gener l’aula per a la gent gran sobre «La misericòrdia»

Logo Any Misericòrdia CAT transparent amb lletraPer segon any consecutiu, l’Institut Superior de Ciències Religioses Sant Fructuós (INSAF) ofereix l’espai formatiu «L’aula de la gent gran», que aquest any, en el context eclesial de l’Any Jubilar, és un monogràfic sobre els principals temes teològics entorn de la Misericòrdia.

El curs tindrà lloc del 7 de gener al 7 d’abril, cada dijous de 10.00 a 11.30 h. Les sessions estan dividides en tres blocs temàtics: un primer, sobre Jesús, rostre de la misericòrdia, i Maria, Mare de la Misericòrdia, entre d’altres; un segon, sobre la dimensió social i cultural de la misericòrdia; i un tercer bloc bíblic que es complementa amb una sortida cultural al Santuari i Casa de Misericòrdia de Reus.

La matrícula, que pot ser d’un sol bloc —15 euros—, o dels tres blocs —30 euros—, cal fer-la a través del web www.insaf.cat (apartat «Matrícula») o bé adreçant-se a la Secretaria de l’Institut trucant al tel. 977 23 38 33 o bé per correu electrònic insaf@arqtgn.cat.

Tot i que s’anomeni «L’aula de la gent gran» s’hi pot matricular tota persona que hi estigui interessada.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Uncategorized @ca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.