L’arxiprestat del Tarragonès Llevant pelegrina a Reus amb motiu de l’Any Sant de la Misericòrdia

El diumenge, dia 10 d’abril, més d’un centenar de persones de l’arxiprestat del Tarragonès Llevant van fer el pelegrinatge al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus on hi van celebrar l’eucaristia, presidida pel vicari episcopal Mn. Joan Miquel Bravo, per a rebre la gràcia jubilar en la seva anual Trobada de parròquies.

La trobada va començar al matí amb la visita al centre modernista Pere Mata de Reus i, tot seguit van iniciar un recorregut per altres cases modernistes de la ciutat. També van poder visitar les parròquies de Sant Joan Baptista i la Prioral de Sant Pere.

Per la tarda, després de dinar, Mn. Estanislau Figuerola, diaca i coordinador del Jubileu a l’arxiprestat de Reus, va presentar les tres fundacions d’Església a la ciutat de Reus que treballen en obres de misericòrdia com és la Fundació Pont i Gol, Mn. Frederic Bara i la Casa de Misericòrdia.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Uncategorized @ca i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.