[:ca]La Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus pelegrina al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia[:es]La Parroquia de San Juan Bautista de Reus peregrina al Santuario de la Virgen de Misericordia[:]

[:ca]

Més de tres-centes persones de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, van pelegrinar, el diumenge dia 28 de febrer, fins el Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia amb el desig de viure el Jubileu de la Misericòrdia.

Els pelegrins van posar-se en camí des de l’atri del Beat Jocund de la Parròquia, lloc de trobada on es va presentar l’església de xocolata feta per un pastisser, es va distribuir una xapa de l’Any Jubilar i un text meditatiu del Sant Pare. Infants, joves i grans, en un ambient festiu, van encaminar-se cap al Santuari tot fent algunes aturades per a llegir textos sobre la Misericòrdia.

A l’arribar al Santuari, Mn. Estanislau Figuerola, coordinador de l’Any Jubilar a l’arxiprestat de Reus, els va donar la benvinguda, van fer la professió de fe resant el Credo i junts van entrar per la Porta Santa d’aquest Santuari Jubilar. A l’interior del temple els diversos grups de la Parròquia, reunits prèviament per a treballar les obres de misericòrdia, van compartit les conclusions i esperances del que havien treballat.

Mn. Pere Dalmau, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, va explicar als pelegrins el sentit del Jubileu, el significat de rebre la indulgència i les condicions per a fer-ho. La joiosa celebració de l’eucaristia va cloure el pelegrinatge i la trobada.

[:es]

Más de trescientas personas de la Parroquia de San Juan Bautista de Reus, peregrinaron, el domingo día 28 de febrero, hacia el Santuario de la Virgen de Misericordia con el deseo de vivir el Jubileo de la Misericordia.

Los peregrinos se pusieron en camino desde el atrio del Beato Jocund de la Parroquia, lugar de encuentro donde se presentó la iglesia de chocolate hecha por un pastelero, se distribuyó una chapa del Año Jubilar y un texto meditativo del Santo Padre. Niños, jóvenes y mayores, en un ambiente festivo, se encaminaron hacia el Santuario haciendo algunas paradas para leer textos sobre la Misericordia.

Al llegar al Santuario, Mn. Estanislau Figuerola, coordinador del Año Jubilar en el arciprestazgo de Reus, les dio la bienvenida, hicieron la profesión de fe rezando el Credo y juntos entraron por la Puerta Santa de este Santuario Jubilar. En el interior del templo los diversos grupos de la Parroquia, reunidos previamente para trabajar las obras de misericordia, van compartido las conclusiones y esperanzas de lo que habían trabajado.

Mn. Pere Dalmau, rector de la Parroquia de San Juan Bautista de Reus, explicó a los peregrinos el sentido del Jubileo, el significado de recibir la indulgencia y las condiciones para hacerlo. La alegre celebración de la eucaristía cerró la peregrinación y encuentro.

[:]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.