La Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus pelegrina al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia

Més de tres-centes persones de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, van pelegrinar, el diumenge dia 28 de febrer, fins el Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia amb el desig de viure el Jubileu de la Misericòrdia.

Els pelegrins van posar-se en camí des de l’atri del Beat Jocund de la Parròquia, lloc de trobada on es va presentar l’església de xocolata feta per un pastisser, es va distribuir una xapa de l’Any Jubilar i un text meditatiu del Sant Pare. Infants, joves i grans, en un ambient festiu, van encaminar-se cap al Santuari tot fent algunes aturades per a llegir textos sobre la Misericòrdia.

A l’arribar al Santuari, Mn. Estanislau Figuerola, coordinador de l’Any Jubilar a l’arxiprestat de Reus, els va donar la benvinguda, van fer la professió de fe resant el Credo i junts van entrar per la Porta Santa d’aquest Santuari Jubilar. A l’interior del temple els diversos grups de la Parròquia, reunits prèviament per a treballar les obres de misericòrdia, van compartit les conclusions i esperances del que havien treballat.

Mn. Pere Dalmau, rector de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Reus, va explicar als pelegrins el sentit del Jubileu, el significat de rebre la indulgència i les condicions per a fer-ho. La joiosa celebració de l’eucaristia va cloure el pelegrinatge i la trobada.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.