Jubileu de la Parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona

El dissabte, dia 30 de gener, prop de noranta fidels de la parròquia de Sant Joan Baptista de Tarragona van fer pelegrinatge a la Catedral per a rebre i celebrar el Jubileu en aquest Any Sant de la Misericòrdia.

Van ser rebuts per Mn. Joaquim Gras, canonge obrer, el qual els va donar la benvinguda a la Casa pairal que és la Catedral i seguidament van entrar en processó cantant l’himne Misericordes sicut Pater fins arribar a la capella de la Mare de Déu del Claustre. Després d’una dinàmica de coneixença, Mons. Miquel Barbarà, administrador d’aquesta capella, va predicar sobre l’amor misericordiós de Déu, sobre la fe «que no es basa en sentiments sinó en conviccions» —va dir—, va analitzar la figura de la Verge Maria com a mare de misericòrdia i, finalment, va convidar a dur a terme cadascuna de les catorze obres de misericòrdia, tant corporals com espirituals. Paral·lelament els infants van participar en una dinàmica adaptada a la seva edat per a conèixer el claustre i la Catedral.

Seguidament, a la capella del Santíssim es va celebrar l’eucaristia i la trobada es va cloure amb la professió del Credo davant el Sant Crist de la Salut i la fotografia de grup.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies, Uncategorized @ca i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.