Jubileu del clergat diocesà al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia de Reus

El dilluns, dia 10 d’octubre, una setantena de preveres de l’arxidiòcesi, presidits pel Sr. Arquebisbe, han participat en el seu Jubileu en el marc de l’Any Sant de la Misericòrdia. La jornada s’ha iniciat en aquest Santuari jubilar amb la benvinguda per part de Mn.
Estanislau Figuerola, diaca, coordinador de l’Any Sant a l’arxiprestat de Reus, i junts han creuat la Porta Santa tot cantant solemnement el Credo.

Seguidament hi ha hagut un temps de silenci per a la pregària personal i per a rebre el sagrament de la reconciliació i, en acabar, el Dr. Salvador Pié Ninot, prevere de l’arxidiòcesi de Barcelona, ha pronunciat una breu ponència sobre les obres de misericòrdia. El Dr. Pié ha subratllat el valor del perdó com el distintiu de tot cristià posant de relleu que la misericòrdia no contradiu la justícia.

La jornada ha prosseguit amb la celebració de la Paraula, el cant de la Salve, la veneració a la Mare de Déu de Misericòrdia i el dinar de germanor a la casa diocesana d’exercicis de la Selva del Camp.

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.