Inici de l’Any de la Misericòrdia al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri

El dia 8 de desembre, solemnitat de la Immaculada Concepció, es van iniciar els actes d’inici de l’Any Jubilar de la Misericòrdia al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, amb l’obertura de la porta de la Misericòrdia, per on van accedir tots els fidels. Seguidament es va celebrar l’eucaristia presidida per Mn. Francesc Manresa, rector de la parròquia de Sant Bartomeu de Montferri, i concelebrada per Mn. Lluís Simon, vicari d’aquesta mateixa parròquia.

Amb data de 4 de desembre de 2015, el Sr. Arquebisbe va signar un decret pel qual autoritzava que el Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri sigui església jubilar associada a la Catedral Metropolitana i Primada de Tarragona, «on es visqui intensament el Jubileu demanant al Pare el perdó dels pecats i la dispensació de la seva indulgència misericordiosa.»

Durant aquest Any Sant la celebració de la missa dominical es durà a terme al Santuari, a les 12.30 hores. A més, el Santuari, durant tots els dissabtes d’aquest Any, restarà obert de les 11.00 h a les 13.00 h. per a poder rebre el do del jubileu.

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.