El Moviment diocesà de Vida Creixent celebra el Jubileu de l’Any Sant de la Misericòrdia a Reus

El Moviment de Gent Gran Vida Creixent de l’arxidiòcesi ha celebrat aquest dimecres, dia 26 d’octubre, el Jubileu de l’Any Sant Misericòrdia a Reus.

Una setantena de persones dels diferents grups de Vida Creixent de l’arxidiòcesi van participar en aquesta trobada que es va iniciar amb una visita modernista a l’Institut Pere
Mata i la Capsa Gaudí de Reus. Seguidament, al Santuari de la Mare de Déu de Misericòrdia, va tenir lloc la celebració de l’eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe, Mons. Jaume Pujol i concelebrada pel consiliari del Moviment a nivell diocesà, Mn. Josep Maria Font i el capellà del Santuari, Mn. Creu Saiz, entre d’altres preveres.

El Sr. Arquebisbe, en l’homilia, va destacar que «l’Església d’avui necessita gent santa, persones que estimen Jesús, que preguen i adoren, que són aquells que viuen a fons el triple pilar de Vida Creixent: l’amistat, l’espiritualitat i l’apostolat.» Citant les paraules del papa Francesc els va encoratjar a ser oasis de misericòrdia en les seves parròquies i comunitats.

La trobada es va cloure amb el dinar de germanor.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.