[:ca]El Santuari jubilar de Montferri acull el recés arxiprestal de Quaresma de l’Alt Camp [:es]El Santuario jubilar de Montferri acoge el retiro arciprestal de Cuaresma del Alt Camp [:]

[:ca]

El recés arxiprestal de Quaresma predicat per Mn. Antoni Pérez de Mendiguren amb el tema «L’evangeli de la misericòrdia» va tenir lloc aquest passat dissabte al Santuari de la Mare de Déu de Montserrat de Montferri, declarada església jubilar on els pelegrins poden rebre la gràcia del Jubileu de la Misericòrdia en aquest Any Sant convocat pel Sant Pare.

Els fidels van entrar solemnement cantant l’himne de l’Any Jubilar per la Porta Santa del Santuari. Seguidament, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, rector del Pla de Santa Maria, Cabra del Camp i Figuerola del Camp, va ajudar a aprofundir en el missatge de les vuit paràboles de la misericòrdia segons l’evangelista sant Lluc centrant-se en la misericòrdia de Déu i convidant a ser misericordiosos com el Pare. La meditació va continuar amb una estona de silenci i el rés de les vespres solemnes.

[:es]

El retiro arciprestal de Cuaresma predicado por Mn. Antoni Pérez de Mendiguren con el tema «El evangelio de la misericordia» tuvo lugar el sábado  día 12 de marzo en el Santuario de la Virgen de Montserrat de Montferri, declarada iglesia jubilar donde los peregrinos pueden recibir la gracia del Jubileo de la Misericordia en este año Santo convocado por el Santo Padre.

Los fieles entraron solemnemente cantando el himno del Año Jubilar por la Puerta Santa del Santuario. Seguidamente, Mn. Antoni Pérez de Mendiguren, rector del Pla de Santa Maria, Cabra del Camp y Figuerola del Camp, ayudó a profundizar en el mensaje de las ocho parábolas de la misericordia según el evangelista san Lucas centrándose en la misericordia de Dios e invitando a ser misericordiosos como el Padre. La meditación continuó con un rato de silencio y el rezo de las vísperas solemnes.

[:]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.