[:ca]Aplec al Santuari de Montferri[:es]Encuentro en el Santuario de Montserrat de Montferri[:]

[:ca]

IMG_3572El Santuari de la Mare de Déu de Montserrat a Montferri acull, des de fa anys, cada darrer diumenge del mes d’abril un aplec. Aquest any es va celebrar el dia 24.

Amb motiu de l’Any Sant de la Misericòrdia la celebració va ser presidida pel Sr. Arquebisbe i va consistir en una processó des de la cova de la Mare de déu al Santuari i la Santa Missa concelebrada amb els rectors de la Parròquia, Mn. Francesc Manresa i Mn. Lluís Simón. Hi van assistir molts vilatans i fidels vinguts d’altres pobles dels voltants i del territori.

Tant a la processó com a la missa es van poder oir els cants de la Coral Sant Bartomeu d’Alió que en finalitzar va cantar Caramelles i també un concert de músiques properes amb instruments tradicionals a càrrec de Josep Mateu i Núria Besora.

La jornada va finalitzar amb un tradicional dinar de germanor.

 

 [:es]

IMG_3572El Santuario de la Virgen de Montserrat en Montferri acoge, desde hace años, cada último domingo del mes de abril un encuentro. Este año se celebró el día 24 de abril.

Con motivo del Año Santo de la Misericordia la celebración fue presidida por el Sr. Arzobispo y consistió en una procesión desde la cueva de la Virgen al Santuario y la Santa Misa concelebrada con los rectores de la Parroquia, Mn. Francesc Manresa y Mn. Lluis Simón. Asistieron muchos vecinos y fieles venidos de otros pueblos de los alrededores y ddel territorio.

Tanto en la procesión como la misa se pudieron oír los cantos de la Coral Sant Bartomeu de Alió que al finalizar cantó Caramelles y también un concierto de músicas cercanas con instrumentos tradicionales a cargo de Josep Mateu y Núria Besora.

La jornada finalizó con la comida de hermandad.

[:]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Notícies i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.