UN AMOR SENSE LÍMITS. Les catorze obres de misericòrdia

[:ca]

amor sense límitsMiracle, Norbert (ed.). Ed. Claret, 2016. 188 p. PVP: 13,50 €. «El llibre ressegueix les anomenades “catorze obres de misericòrdia”, set de corporals i set d’espirituals, segons la tipologia emprada en els tradicionals catecismes catòlics que molts havíem après d’infants i que són de la més urgent actualitat. Es tracta, com ha proposat el papa Francesc a la Misericordiæ vultus, la butlla de proclamació del Jubileu extraordinari, de reprendre catorze actituds fonamentals que tradueixen la vida cristiana en termes de misericòrdia. Els catorze autors d’aquest llibre han procurat explicar l’obra de misericòrdia que els ha estat assignada de manera planera i profunda: Donar menjar a qui té fam (Norbert Miracle Figuerola); Donar beure a qui té set (Ignasi Navarri Benet); Vestir el despullat (Joan Torra); Acollir els forasters (Daniel Palau Valero); Visitar i atendre els malalts (Jaume Prat i Borràs); Redimir els presos i els captius (Lluís Sallan), Enterrar els morts (José-Luis Arín Roig); Ensenyar el qui no sap (Àngel Jesús Navarro Guareños); Donar consell a qui l’ha de menester (Maria Pilar Adín); Corregir el qui va errat (Joan Planellas i Barnosell); Consolar el qui està trist (Esperança Atarés); Perdonar les ofenses (Marcos Aceituno Donoso); Suportar amb paciència els defectes del proïsme (Llorenç Puig); Pregar Déu pels vius i pels difunts (Agustí Borrell).» Del Pròleg d’Armand Puig Tàrrech.

 

 [:es]

amor sense límitsMiracle, Norbert (ed.). Ed. Claret, 2016. 188 p. PVP: 13,50 €. «El libro recorre las llamadas “catorce obras de misericordia”, siete de corporales y siete espirituales, según la tipología empleada en los tradicionales catecismos católicos que muchos habíamos aprendido de niños y que son de la más urgente actualidad. Se trata, como ha propuesto el Papa Francisco en la Misericordiae Vultus, la bula de proclamación del Jubileo extraordinario, de retomar catorce actitudes fundamentales que traducen la vida cristiana en términos de misericordia. Los catorce autores de este libro han procurado explicar la obra de misericordia que les ha sido asignada de manera sencilla y profunda: Dar de comer al hambriento (Norbert Miracle Figuerola); Dar beber al sediento (Ignacio Navarri Benet); Vestir al desnudo (Juan Torra); Dar posada al peregrino (Daniel Palacio Valero); Visitar y cuidar a los enfermos (Jaume Prat y Borràs); Redimir los presos y cautivos (Lluís Sallan), Enterrar a los muertos (José-Luis Arín Roig); Enseñar al que no sabe (Ángel Jesús Navarro Guareños); Dar consejo al que lo necesita (María Pilar Adín); Corregir al que yerra (Juan Planellas y Barnosell); Consolar al triste (Esperanza Atarés); Perdonar las injurias (Marcos Aceituno Donoso); Sufrir con paciencia los defectos del prójimo (Llorenç Puig); Rogar a Dios por los vivos y por los difuntos (Agustí Borrell). »Del Prólogo de Armand Puig Tàrrech.

[:]

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Llibres, Publicacions, Recursos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.